inschrijving Opdrachtgevers

Overweegt u voor een keer of meermalen gebruik te gaan maken van vrije werkers dan is het zinvol om u als opdrachtgever in te schrijven. Dat hoeft niet, maar de inschrijving biedt u wel extra voordelen, zoals een korting op het uurtarief en op termijn een ruimere toegang tot de pool van vrije werkers. Inschrijven verplicht u tot niets. Een verplichting ontstaat pas als een vrije werker daadwerkelijk voor u aan het werk gaat; namelijk dat u onze vrije werkers fatsoenlijk behandelt en onze factuur op tijd betaalt.

Hiernaast kunt u zich inschrijven door de velden van het inschrijfformulier in te vullen. Nadat u de velden hebt ingevuld klikt u op verzenden. De gegevens worden dan via uw mailprogramma naar indat toegestuurd. Uw gegevens zijn uitsluitend ten behoeve van de interne administratie en communicatie tussen u en InDat. Er wordt geen online overzicht van opdrachtgevers gepubliceerd.
Wel kunnen uw projecten voor vrije werkers opgenomen worden in het online overzicht van de komende en lopende projecten, maar zonder dat de naam van uw bedrijf of organisatie wordt genoemd (tenzij u aangeeft dat juist wel te willen). Vrije werkers die ge´nteresseerd zijn in een bepaald project kunnen dat kenbaar maken, zodat er sneller een vrije werker klaar staat voor uw project.

Als er verschillende personen binnen uw organisatie gebruik (willen) maken van vrije werkers is het vaak handig als zij zich apart inschrijven, maar een verplichting is dat niet. Als verschillende personen of afdelingen van dezelfde inschrijving gebruikmaken is de persoon bij de inschrijving voor InDat de contactpersoon voor alle projecten bij uw bedrijf of organisatie.

Wilt u wijzigingen in de bestaande inschrijving aanbrengen, vul in het inschrijfformulier de velden met een plus de velden die gewijzigd moeten worden in.

inschrijfformulier

(vul bij een wijziging alleen de velden met een in en de te wijzigen gegevens)

Is dit een eerste inschrijving of een wijziging ?:   eerste inschrijving   wijziging gegevens
naam bedrijf/organisatie:
Afdeling
(indien van toepassing):
straat:
huisnummer:
postcode:
plaats:
telefoon algemeen:
KvK-nummer
(indien van toepassing):
BTWnummer
(indien van toepassing):
Contactpersoon:
E-mailadres:
vaste telefoonnr:
mobielnummer:

Voeg in het mailbericht niets toe en klik binnen uw emailprogramma direct op 'verzenden'

U krijgt zo snel mogelijk een bevestiging van uw inschrijving als opdrachtgever en uw eigen InDatcode toegestuurd. Door gebruik te maken van uw InDatcode hoeft u bij de opgave van projecten en bij het aanvragen voor vrije werkers geen andere identificatiegegevens op te geven.
Als u na de inschrijving ook meteen een project wilt aanmelden, klik dan hier

Over het werken als vrije werker valt nog veel meer te vertellen; wilt u meer weten, klik dan op de onderwerpen hieronder
U kunt dit scherm gewoon wegklikken of hier op scherm sluiten klikken.